Wat kost het?

Iets wat de moeite waard is kost moeite.

Iedereen die kennis wil maken met aikido kan geheel gratis en vrijblijvend één of meerdere proeflessen meedoen. Ook gasten, waaronder aikidoka’s die lid zijn van een andere dojo, kunnen geheel gratis de aikido lessen bijwonen of meedoen.

In vergelijking met een fitness centrum waar je op jaarbasis voor onbeperkte training al gauw €600 kwijt bent, bedraagt het lidmaatschap van de dojo slechts €385,- per jaar ongeacht het aantal lessen dat je volgt. Maar er is nog een belangrijk verschil; in mijn dojo krijg je daadwerkelijk les en wordt je door ervaren aikidoka’s begeleid. Het inschrijfgeld bedraagt éénmalig €30,-. Jeugd tot 16 jaar en extra gezinsleden krijgen €110,- korting op het lidmaatschap.

Als je lid bent van de dojo heb je een aikidopak, slippers en houten oefenwapens nodig. Een complete aikido uitrusting van goede kwaliteit is in onze dojo verkrijgbaar voor minder dan €100,-

Meer informatie over het lidmaatschap van mijn dojo ontvang je bij je eerste proefles. Mocht je nog vragen hebben over het lidmaatschap, dan kun je terecht bij de uchideshi verantwoordelijk voor de ledenadministratie.